DJ Mojo Jojo och Slick Rick gjorde det!

Del Monte Fit 'n Höger Snacks Frukt Viktminskning Face Off

Gå ner i vikt kan förbättra sin hälsa på många sätt. Så lite som 10% viktminskning kan göra en stor skillnad på hur en person kommer att känna på en daglig basis. Vilket är varför, när Del Monte Fit 'n Höger Snacks Frukt inlett en viktminskning face off, accepterade två herrar lätt utmaningen!

För åtta veckor, två deejays från magi 89,9, Joseph Paul Javier, aka Mojo Jojo, som co-värdar Goodtimes med Mo, och Eric Virata aka Slick Rick i Boys Night Out fick gamely i utmaningen om vem som kan gå ner mer i vikt. Utmaningen hade en smaskiga twist till det och inte bara din vanliga rigorös träning och kost regim. Den smaskiga twist? För att enkelt bränna fett, var båda utmanarna att ha tre portioner av Del Monte Fit 'n rätt mellanmål frukt dagligen!

SLICK RICK'S STORY

rick-before-after

Jag måste säga att jag är en happy-go-lucky kille, men naturligtvis finns det gånger som jag har osäkerhet om min vikt och utseende. Jag avundas de människor som kan gå ner i vikt riktigt snabbt och jag är inte en del av den lyckliga grupp. Med viktminskning Face-Off Challenge, hoppar jag inte en dag som jag inte har minst 2 eller 3 portioner om dagen av Fit 'n Höger Snacks Frukt. Det är mitt oskyldiga sätt att ha något sött. Jag vill inte vara den feta killen längre. Jag vill vara säker och inte oroa sig för min vikt. Med 20 pounds förlorade för bara 8 veckor på grund av Fit 'n Höger Snacks Frukt och regelbunden motion, skulle jag hålla vikten av även efter att utmaningen är klar. Jag skulle vilja visa upp för allmänheten att om jag kan göra det, kan de göra det också. Jag vill inte återgå till den gamla mig och jag vill vara en ny person. Tack vare Fit 'n Rätt Snacks Frukt för att ge mig tillbaka mitt självförtroende!

MOJO JOJO'S STORY

jojo-before-after

När jag var tonåring, jag brukade vara ganska atletisk. Men när högskolan kom, fann jag att mina fysiska aktiviteter tog ett baksätet till att studera och slå i böckerna. Sen när jag började jobba, lät jag verkligen mig själv gå. Och med min metabolism inte längre som en tonåring, kasta den extra vikt blev svårare. När de vägde mig i början av utmaningen, blev jag verkligen chockad över att jag har svällt till 183 pounds! Det var en insikt för mig att jag verkligen var tvungen att ändra min livsstil ... mer så än orsaken "bara ser bra ut"-det var dags att tänka på min hälsa. Friska snacking spelat en stor roll i min viktminskning. Istället för tuggar ner på fet mat, fick jag verkligen in i vanan att äta Fit 'n Höger Snacks Frukt när jag kände att småätande lust. När lyssnarna skulle ringa in vårt radioprogram och göra kommentarer om hur mycket vikt jag har förlorat och att jag såg bättre, bekräftade det att allt mitt hårda arbete lönat sig.

 

Medan Mojo kom ut med en imponerande 17 £ viktminskning, förlorade Slick Rick totalt 20 kg. vilket gör honom till vinnare av viktminskning face off!

Om de två deejays är glada, deras familj och vänner är lyckligare. Lyssnare av deras station ringa in att säga att de har inspirerats av Mojo Jojo och Slick Rick. De säger också att de inte skulle ha något emot att genomgå samma regim på grund av den friska småätande alternativ som erbjuds av den nya Fit 'n Höger Snacks Frukt. Hälsoexperter är överens och tillade att äta rätt mat med regelbunden motion som rask promenad kan definitivt hjälpa förlora eller behålla sin vikt. Att arbeta i ett gym (tack till Golds Gym för att stödja våra utmanare!) Är perfekt men för dem som inte har tid eller resurser, kondition behöver inte vara dyrt.

Småäta på Fit 'n Höger Snacks Frukt görs dagligen utmaningen lättare. Fit 'n Höger Snacks Frukt är inte bara läcker, men det är också frisk och hjälper dig att bränna fett när du mellanmål. Nu erkänner de att de inte bara ser bra ut, men de definitivt må bra, liksom.

Så, till alla där ute, finns det ingen anledning att skjuta upp småäta på grund av de extra kalorierna. Nu kan du mellanmål allt du kan och fortfarande ser bra ut med den nya Del Monte Fit 'n Höger Snacks Frukt. Det är den enda låg kalori mellanmål med 300 mg L-karnitin som är kliniskt bevisat att bränna fett! Fit 'n Höger Snacks Frukt är gjord med riktiga frukter och det har inget tillsatt socker. Så varför svälta dig själv när du kan njuta av ett läckert mellanmål som hjälper dig att hålla formen på resande fot? Ja Mojo Jojo och Slick Rick, kommer de överens säkert att Del Monte Fit 'n Höger Snacks Frukt är den "Snack brinna!".

Del Monte Fit 'n Höger Snacks Frukt finns i alla ledande stormarknader. Välj variant - Mixed Fruit, ananas eller tall-Orange. Rekommenderade priset är P 25.00 för Mixed Fruit och ananas och P28.50 för Pine-Orange. Alla varianter finns i behändiga enda tjäna koppar med Spork.