Andra bloggare, alla länkar i strömmande video som pekar på denna sökning frasen "UIC Davao City Sex Scandal" har kontrollerats av undertecknad inte så Dark Knight kan se x men för den skull att han kan ge dig sanningen bakom detta sagt problemet . Tyvärr, och som jag har sett, måste de videor som visas programvara från tredje part som ska installeras på din dator, och de var alla exe-filer förklädda till antingen Windows Media Codec eller Adobe Flash Player 9. Naturligtvis undertecknad, med hjälp av sin egen laptop hemma, inte brydde sig om att installera nämnda programvara och fortsatte att bara blogga om det, vilket är det mest rätta saken att göra med tanke på situationen.

Spelar det någon roll om nämnda skandalen är sant? Om du har tittat en hel del av dessa filmer nyligen (från BF-GF mobiltelefoner till dolda kameror) så tror jag personligen att det inte finns någon mening med att titta på en annan igen. Detta sökord bör ingå i vår pin @ y Sc @ ndal projekt för att skydda värdigheten av de inblandade i nämnda fråga. Låt dem reda ut vad som hände först och gör åtgärder för att hindra sig själva som förlöjligas på grund av deras misstag i det förflutna. UIC jag tror är en ansedd skola och en Catholic University på det. För de inblandade, låt dem vara din mamma, din syster eller din vän. Då kommer du att förstå min oro.

Vänligen blogg om dessa nya problem-och glöm inte att länka till mitt inlägg.

Tack.
-Dark Knight