Efter installation WordPress, kommer du att ha den berömda Standard WordPress tema för utseendet på din webbplats. Vad du skulle vilja är att anpassa utseendet på ditt tema som passar ditt ämne eller din personliga preferenser, och det finns ganska många fria WordPress Theme mallar på Internet. Även om detta är fallet kan du hitta alla dina tema behov från dessa två hemsidor:

  1. Den officiella WordPress Theme Viewer http://themes.wordpress.net/
  2. Gratis WordPress Teman http://www.wpthemesfree.com/

Välja ditt tema kan ta ganska lång tid, och räknar med att ha svårt eftersom det finns mycket att välja på. När du ser ett tema som du vill, välja att testa det först innan du laddar ner för att få en allmän känsla av temat. Efter att landa på en tema att följa stegen nedan för att ändra temat för din blogg.

  1. Välj och ladda ner temat du vill bland de tusen gratis teman på de två webbplatserna ovan.
  2. Spara den på skrivbordet. Det kommer vanligtvis i en zip-fil så packa upp den när den har sparats.
  3. Öppna din FTP-klient och logga in på din FTP-server.
  4. Gå till denna mapp public_html / wp-content / themes /.
  5. Kopiera eller ladda upp din valda temats mapp public_html / wp-content / themes /. Vänta alla filer för att få framgång kopierade.
  6. Logga in på din webbplats. Gå till fliken Presentation och välj temat du just upp.
  7. Det är det!

Vanligtvis tar dig flera försök att bosätta sig på ett visst tema, så det är bara hålla på att ladda ner och ladda upp. Ditt tema är mycket viktigt, och även om det är mycket lätt att ändra, kommer de flesta av dina tema ändring vara theme-specifik, så att välja det bästa temat från tidigt kan spara dig mycket ändringar i framtiden.

Man råd jag kan ge nybörjare är att hålla ut med den första tema som du gillade. Men din webbplats ser ut, kommer det värde i huvudsak beroende på det innehåll som du lägger i den. Yuga har rådde mig att skriva artiklar först innan din tid att välja och ändra temat.

Detta kommer att vara det för nu. Ändringar av de teman kommer att bodde på i framtida inlägg.

Tidsperiod: 1 timme - 2 veckor

Technorati Tags: , ,