Vad är plugins? I grund och botten är en plugin en. Php-fil eller en uppsättning av det som du installerar i din WordPress motor för ytterligare förmåner. Besök din mest favorit blogg och jämför med din nya set-up blogg. Se skillnaderna? Några populära bloggar kommer att ha Antal sidvisningar, sektioner omröstning, avdelningarna Foto och liknande. Dessa är alla extra plugins. De är inte nödvändiga, men de gör din blogg ser cool och tungt anpassas. Vid skrivande stund här inlägget har Bluemumble följande plugins installerade.

  • Akismet, för att skydda din blogg mot skräppost
  • SimpleTags, för lätt tagga mina inlägg med Technorati Tags

Yun lang po. Naturligtvis kommer plugins att vara starkt beroende på användningen av din webbplats. Och ändå, den senaste WordPress versionen 2.3.1 har redan Akismet installerat och ett inbyggt märkning system. Men om du vill installera ytterligare funktioner på din webbplats Förutom dessa två, föreslår jag att du följer stegen nedan.

  1. Gå till WordPress plugin webbplats http://wordpress.org/extend/plugins/ . Leta efter plugins som du vill använda och ladda ner den på din dator.
  2. Vanligtvis är insticksmodulen dragkedja. Packa upp den och spara den efter nedladdning.
  3. Öppna din FTP-klient och logga in på din FTP-server.
  4. Kopiera din valda plugins till följande katalog. Public_html / wp-content / plugins
  5. Logga in till din webbplats. Gå till Plugins fliken på WordPress Dashboard och aktivera dina plugins.
  6. Beroende på användningsområde och typ av din plugin, ytterligare åtgärder är nödvändiga för att ta den i bruk (dvs inmatning av ytterligare information, aktivera den mot uppvisande-> Widgets etc.)
  7. Det var allt.

Jag kommer att lägga ytterligare plugins som jag haft nytta av i det förflutna tillsammans med deras användning och tillämpbarhet på din webbplats. Jag kommer att sätta dem i Anpassa din blogg guide.

Tidsperiod: 1 timme - 2 veckor

Technorati Tags: ,