DJs Mojo Jojo og Slick Rick gjorde det!

Del Monte Fit 'n Right Frugt Snacks Vægttab Face Off

Vægttabet kan forbedre ens helbred på mange måder. Så lidt som 10% vægttab kan gøre en stor forskel på, hvordan en person vil føle sig på daglig basis. Hvilket er grunden til, da Del Monte Fit 'n Right Frugt Snacks indledt et vægttab ansigt off, to herrer let accepteret udfordringen!

I otte uger, Night to deejays fra Magic 89,9, Joseph Paul Javier, alias Mojo Jojo, som co-værter Goodtimes med Mo, og Eric Virata aka Slick Rick for Boys Out gamely kom ind i udfordringen om, hvem der kan tabe mere vægt. Udfordringen havde en yummy twist til det og ikke bare din sædvanlige strenge træning og kost regime. Yummy twist? For nemt at brænde fedt, begge udfordrere skulle have tre portioner af Del Monte Fit 'n Right Frugt Snacks dagligt!

Slick Ricks STORY

rick-before-after

Jeg må sige, at jeg er en happy-go-lucky fyr, men selvfølgelig er der tidspunkter, hvor jeg har usikkerhed om min vægt og udseende. Jeg misunder de mennesker, der kan tabe virkelig hurtig og jeg er ikke en del af denne heldige gruppe. Med vægttab Face-Off Challenge, jeg ikke springe en dag, at jeg ikke har mindst 2 eller 3 portioner om dagen af Fit 'n Right Frugt Snacks. Det er min skyldfri måde at have noget sødt. Jeg ønsker ikke at være den fed fyr længere. Jeg ønsker at være sikker og ikke bekymre dig om min vægt. Med 20 pounds tabt for bare 8 uger på grund af Fit 'n Højre Frugt Snacks og regelmæssig motion, ville jeg holde vægten off, selv efter den udfordring er afsluttet. Jeg vil gerne vise til offentligheden, at hvis jeg kan gøre det, kan de gøre det så godt. Jeg ønsker ikke at vende tilbage til den gamle mig, og jeg ønsker at være en ny person. Takket være Fit 'n Right Frugt Snacks for at give mig tilbage min tillid!

MOJO JOJO'S HISTORIE

jojo-before-after

Da jeg var teenager, jeg plejede at være ganske atletisk. Men da kollegium kom, fandt jeg, at mine fysiske aktiviteter tog en bagsædet til at studere og rammer bøgerne. Så da jeg begyndte at arbejde, jeg virkelig lade mig gå. Og med mit stofskifte ikke længere at en teenager, blev kaste den ekstra vægt vanskeligere. Da de vejede mig i begyndelsen af udfordringen, var jeg virkelig chokeret over, at jeg har ballooned til 183 pounds! Det var en erkendelse for mig, at jeg virkelig nødt til at ændre min livsstil ... mere så end grunden til "bare at se godt ud", det var tid til at tænke om mit helbred. Sund mellemmåltider spillede en stor rolle i mit vægttab. I stedet for chowing ned på fed mad, jeg virkelig kom ind i vane med at spise Fit 'n Right Frugt Snacks når jeg følte, at mellemmåltider trang. Når lytterne ville kalde ind i vores radio show og fremsætte bemærkninger om, hvor meget vægt jeg har tabt, og at jeg så bedre, det bekræftede, at alt mit hårde arbejde betaler sig.

 

Mens Mojo kom ud med en imponerende 17 £ vægttab, mistede Slick Rick i alt 20 lbs. gør ham vinderen af ​​vægttab face off!

Hvis de to deejays er glade, deres familie og venner er gladere. Lyttere deres station ringe for at sige, at de er blevet inspireret af Mojo Jojo og Slick Rick. De er også at sige, at de ikke ville tankerne undergår den samme regime på grund af den sunde mellemmåltider alternativ tilbydes af New Fit 'n Right Frugt Snacks. Sundhed eksperter er enige om, og tilføjede, at spise de rigtige fødevarer med regelmæssig motion som rask gang kan helt hjælpe tabe eller opretholde ens vægt. Arbejde i et motionscenter (tak til Golds Gym for at støtte vores udfordrere!) Er ideelt, men for dem, der ikke har tid eller ressourcer, fitness behøver ikke være dyrt.

Snacking på Fit 'n Right Frugt Snacks dagligt gjorde udfordringen lettere. Fit 'n Right Frugt Snacks er ikke bare lækker, men det er også sundt og hjælper dig med at forbrænde fedt, mens du snack. Nu er de indrømme, at ikke kun de ser godt ud, men de helt føler sig godt, så godt.

Så for at alle derude, er der ingen grund til at udskyde snacking på grund af de ekstra kalorier. Nu kan du snack alt hvad du kan og stadig se godt ud med den nye Del Monte Fit 'n Right Frugt Snacks. Det er den eneste lavt kalorieindhold snack med 300 mg L-carnitin, der er klinisk bevist at forbrænde fedt! Fit 'n Right Frugt Snacks er lavet med ægte frugter, og det har ikke tilsat sukker. Så hvorfor sulte dig selv, når du kan nyde en lækker snack, der hjælper dig med at holde sig i form, mens du er på farten? Spørg Mojo Jojo og Slick Rick, vil de enige om, sikker på, at Del Monte Fit 'n Right Frugt Snacks er "Snack til at brænde!".

Del Monte Fit 'n Right Frugt Snacks er tilgængelige i alle førende supermarkeder. Vælg din variant - blandet frugt, Ananas eller Pine-Orange. Vejledende udsalgspriser er P 25.00 for blandet frugt og Ananas og P28.50 for Pine-Orange. Alle varianter fås i bekvemme enkelt tjene kopper med Spork.