Forsøger at hævne sit tab til Rafael Nadal på sidste års Mænds Wimbledon, Roger Federer cruisede let mod finalen denne gang, og nu står over for den hårdtslående Andy Roddick, der forsøger for hans 2. Grand Slam titel. Serena Williams bare slå sin søster Venus for Kvinder Trophy (selv om de vinder igen i Doubles 3 timer senere), men den virkelige fokus turneringen er på mændenes finalen, hvor Roger håber at få sin 15. Grand Slam titel (en rekord ) og Roddick forsøger at overvinde forhøjningen for 2. tid, hvilket gør denne finale en af ​​de vigtigste vendepunkter af hans karriere.

For dem, der gerne vil se gratis live streaming video fra Centre Court i London, kan du gå til deres officiel hjemmeside på wimbledon.org . Forbindelserne til video er på midten til højre på siden. Andre indstillinger, du kan tage er 1) at gå til ustream.tv og 2) justin.tv for bruger-bidraget levende Wimbledon Vandløb.

Disse kampe er også normalt tilbydes af din lokale Sports tv-kanal. Jeg har heller aldrig vige tilbage fra en Youtube replay, som kun viser alle højdepunkterne i kampen. En mænds tenniskamp varer normalt 3-4 timer (sidste års finale mellem Roger Federer og Rafael Nadal tog 5 + timer).

Min forudsigelse er en forstyrret af Roddick, der synes at være i rigtig god form til at slå Federer.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,