Efter installation WordPress, vil du have den berømte Standard WordPress tema for udseendet af din hjemmeside. Hvad du ønsker, er at tilpasse udseendet af dit tema, der passer til dit emne, eller dine personlige præferencer, og der er en lang række gratis WordPress Theme Skabeloner på internettet. Selv om dette er tilfældet, kan du finde alle dine tema behov fra denne to hjemmesider:

  1. Den officielle WordPress Theme Viewer http://themes.wordpress.net/
  2. Free WordPress Temaer http://www.wpthemesfree.com/

Vælge dit tema kan tage et stykke tid, og forventer at have en hård tid, fordi der er en masse at vælge imellem. Når du ser et tema, som du vil, vælger at teste det først, før du downloader for at få en generel fornemmelse af temaet. Efter afvikling på en bestemt tema, skal du følge nedenstående trin for at ændre temaet i din blog.

  1. Vælg og download temaet for dit valg blandt de tusind gratis temaer på de to websites ovenfor.
  2. Gem det på skrivebordet. Det er normalt kommer i en zip-fil, så pakke den efter lagring.
  3. Åbn din FTP-klient og log på din FTP-server.
  4. Gå til denne folder public_html / wp-content / temaer /.
  5. Kopier eller uploade dit valgte tema mappe i public_html / wp-content / temaer /. Vent til alle de filer til at få succes kopieret.
  6. Log ind på din hjemmeside. Gå til fanebladet Præsentation og vælg det tema, du lige har uploadet.
  7. Det var det!

Normalt vil det tage dig flere forsøg til at sætte sig på et bestemt tema, så bare holde på download og upload. Dit tema er meget vigtig, og selv om det er meget nemt at ændre, vil de fleste af dit tema modifikationer være tema-specifikke, så vælge den bedste tema fra den tidlige start kan spare dig for en masse ændringer i fremtiden.

Man rådgive jeg kan give begyndere er at holde det ud med det første tema, som du kunne lide. Men din hjemmeside ser ud, vil den værdi være primært afhængig af det indhold, du lægger i det. Yuga har rådgivet mig til at skrive de artikler først, før du tager din tid i at vælge og ændre temaet.

Dette vil være det for nu. Ændringer af de temaer, vil blive dvælede ved i fremtidige stillinger.

Time Span: 1 time - 2 uger

Technorati Tags: , ,