El següent pas després de l'elecció del seu tema és triar el nom de domini per a la seva nova pàgina web. En un nivell superficial, podem entendre la necessitat d'aquest pas en el mateix sentit que la Julieta de Shakespeare va demanar que la famosa pregunta: "Què hi ha en un nom de domini" Hi ha un munt d'articles que poden ajudar a triar un nom superior, sinó perquè Jo volia que vostè sabés només el necessari, estic enumerant els tres punts més importants en la selecció del seu nom de domini, en ordre de més important a menys.

1. Que sigui Paraula-friendly

Deixeu que el seu nom de domini es deriven de les paraules clau que s'utilitzaran per trobar el teu bloc. Això permetrà als motors de cerca com Yahoo i Google per trobar registres coincidents en la porta del seu lloc web, que és el seu nom de domini. (Imagineu a buscar una casa amb el seu dret de nombre de la casa a la porta. Molt més fàcil de trobar, oi?) El mètode provat és posar dues paraules juntes i combinar-les per formar el nom de domini. Per exemple, anem a tenir un bloc exitós i recollir a part. Yugatech , bloc d'Abe Olandres, es vanta de dues paraules clau. El yuga en primer lloc, (que és el seu sobrenom), és molt específic. Qualsevol recerca del seu nom revela el seu lloc web principal. L'altre, "tecnologia", és una forma més curta de la tecnologia clau. Qualsevol recerca en la tecnologia de Filipines revela així Yuga web entre els primers resultats. En el context filipí, aquestes dues paraules clau que coincideixi amb el seu lloc web com una clau que el seu bloqueig.

Un exemple més popular és la xarxa social Friendster. Potser això no prova el punt exacte, perquè, qui utilitza google per trobar Friendster? Però si se sumen altres paraules clau, com la xarxa social o l'amic del seu terme de cerca i observeu el resultat de la part superior.

2. La llegibilitat i la capacitat d'escriptura

El seu nom de domini ha de ser tan fàcil de recordar, ja que és escriure en aquesta barra d'adreces. No utilitzar els següents caràcters i números: guió (-), zero (0), i els substituts de paraules com 4 (com en el de), i 2 (perquè). No només aquests personatges que el seu nom de domini difícil de llegir, sinó que també fa que l'usuari més propensos a escriure de forma incorrecta quan s'accedeix. La regla general, per tant, és que sigui el més simple i més curt possible.

3. Que serveixi com el seu logotip

Amb el temps, el que vol és que la gent recordi el seu nom com una marca o un logotip. La gent de negocis utilitzen el seu nom de l'empresa per al mateix propòsit, per què no farem? Un nom ben triat proporciona un recurs de màrqueting millor, i la marca de la seva pàgina web estableix un bloc a part dels altres. Vols un exemple? Intenta cercar guitartutee a Yahoo, Google i YouTube, i observi els resultats.

Després de considerar els tres punts per sobre, l'últim que hauria de fer en l'elecció del seu nom de domini és per comprovar si està disponible. Aneu a aquest lloc web i introdueixi el seu nom triat.

Comprovi la disponibilitat de domini

Període de temps: 1 minut - 2 setmanes

Aquestes són les lectures addicionals:

Technorati Tags: , ,